Copyright en disclaimerWie maakt deze site, en hoe zit het e.a. in elkaar?

De naam is Arnoud, al enkele tijden actief binnen het fidonet netwerk waar de echo (zeg maar nieuwsgroep) BIER.028 een onderdeel van is.
Op deze website wordt uitleg gegeven over fidonet en de mensen die hier gebruik van maken.

Op de website wordt materiaal gebruikt van mijzelf, maar ook van andere mensen die mij dit materiaal op enige wijze hebben doen toekomen.
Dit betekend dat de rechten bij zowel mijzelf als deze mensen die dit materiaal bezorgt hebben, liggen.

Daarom is het niet toegestaan inhoud van deze website te gebruiken zonder toestemming!

Indien men foto's of enig ander materiaal van deze website gebruikt als hier toestemming voor is gegeven, dan dient men deze website of mijn naam te gebruiken als bron vermelding.

Foto's of materiaal van deze website mogen in een commercieele omgeving gebruikt worden indien deze door mij zijn toegekend, hier gelden wel tarieven voor om zowel mijn materiaal als van de orginele eigenaar te waarborgen.
Neem hiervoor contact met ons op.

Op de genoemde namen, merkenrechten en merkeneigenaren berust copyright bij de rechtmatige eigenaar.

Ik zal de informatie die ik verkrijg via het contact formulier niet misbruiken voor commercieele doeleinden of spam email. Indien je van mening bent dat dit wel het geval is, dan verzoek ik je dit te melden.

Bier is een godendrank, maar alleen als men er verstandig mee omgaat. Misbruik bier niet, maar geniet er vooral van zoals het (speciaal) bier bedoelt is.

Ik wens een ieder veel plezier met het gebruik van de BIER.028 website!

Arnoud Aquina

Copyright © 1999-2020 bier028.nl - Laatste wijziging: Woensdag 23 september 2020, 22:23.